Ga naar de inhoud
Keukenvervanging

OnderhoudKeuzevrijheid

De Volmacht heeft een keukenbeleid ontwikkeld om keuzevrijheid te kunnen bieden. Huurders hebben hierbij keuze in kleuren, fronten, bladen, inbouwapparatuur en opstellingsmogelijkheden. De bestaande keuken wordt door De Volmacht kosteloos vervangen door een nieuwe basiskeuken. U heeft bij de basiskeuken de keuze uit verschillende kleuren van fronten en keukenbladen.

In het kader van duurzaamheid zal de Volmacht tijdens planmatig keukenvervanging standaard een aansluiting voor elektrisch koken aanbrengen.

Luxe of meer uitgebreide keuken?

Indien de huurder een luxe of meer uitgebreide keuken wenst dan de basiskeuken, dan bieden wij  hiervoor de mogelijkheid. Het gedeelte dat de huurder extra kiest t.o.v. de basiskeuken wordt dan bij de huurder in rekening gebracht en er worden afspraken gemaakt omtrent de overnamevergoeding van het extra deel bij huuropzegging.

Trajectbegeleiding

Wij hebben aannemersbedrijf Bruining aangesteld om het hele traject voor De Volmacht te begeleiden. Een medewerker van dit bedrijf komt persoonlijk bij u thuis om de keuzemogelijkheden te bespreken. Voor de uitvoering zal een aannemer afspraken met u maken over het plaatsen van de keuken.

Details

Status In uitvoering