Vergroot/verklein:

Servicemenu
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwbouw in Nooitgedacht

Geplaatst op: 22 oktober 2020

In Nooitgedacht zijn we gestart met de bouw van 12 ruime duurzame huurwoningen. De woningen worden gebouwd door Koenen Bouw- en aannemingsbedrijf bv te Emmen.

Indeling

De woningen hebben naast de kamer, keuken en toilet op de begane grond, op de eerste verdieping een 3-tal slaapkamers en een ruime badkamer. Daarnaast is er een vaste trap naar de tweede verdieping. In uiterlijk zijn de woningen gelijk aan de reeds gerealiseerde 6 koopwoningen die op deze locatie staan.

Energiezuinig

De woningen worden energiezuinig gebouwd en zullen derhalve lage woonlasten geven voor de huurders. De woningen worden o.a. voorzien van HR+++ glas, een warmtepomp, balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) en PV panelen. De hoeveelheid pv-panelen is berekend om het energieverbruik voor het warmtegebruik en de huishoudelijke apparaten voor een “gemiddeld” huishouden te compenseren (NOM).

Verhuur

Volgens planning zijn de woningen medio maart 2021 verhuur gereed zijn. 

Belangstelling

De woningen worden begin 2021 gepubliceerd op www.thuiskompas.nl. Indien u nog niet ingeschreven staat, dan kunt u zich nu wel alvast (gratis) inschrijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DeVolmacht | Gasselterweg 24 | 9461 HB Gieten | Tel. 0592 - 26 35 15 | Contact