Vergroot/verklein:

Servicemenu
Terug naar nieuwsoverzicht

Zoekt u een woning? Thuiskompas!

Geplaatst op: 07 april 2020

Misschien heeft u het al online of in de krant gelezen: vanaf 28 april 2020 bieden wij onze beschikbare woningen aan via www.thuiskompas.nl. Thuiskompas is een samenwerking van alle acht Drentse corporaties. Woningzoekenden kunnen straks met één inschrijving reageren op onze beschikbare sociale huurwoningen en die van alle andere corporaties in Drenthe. 

Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende?  

Dan ontvangt u deze week een mail van ons met meer informatie. Zo weet u wat u moet doen om vanaf 28 april te kunnen reageren op woningen.

Wat kunt u verwachten?

In de week van 28 april ontvangt u een mail van Thuiskompas. In deze mail staat een link waarmee u uw inschrijving kunt activeren. Uw inschrijftijd neemt u dan mee naar Thuiskompas. Houd daarom uw mailbox goed in de gaten en activeer direct uw account. Zo weet u zeker dat u geen woningen mist.

Geen e-mail gehad?

Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende? En heeft u geen mail gehad?  Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om uw mailadres door te geven.  Dat kan per mail info@devolmacht.nl en telefonisch tussen 09.00 en 12.00 uur via 0592 26 35 15. Wij zorgen ervoor dat u dan alsnog de mail over Thuiskompas ontvangt.

Waarom gaan wij over op Thuiskompas?

Wij willen het zoeken en vinden van een huurwoning zo eenvoudig mogelijk maken. Met één inschrijving op Thuiskompas kunnen woningzoekenden reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Dat biedt overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonconcept en Woonservice zijn aangesloten bij Thuiskompas.

Kijk op www.thuiskompas.nl voor meer informatie.

DeVolmacht | Gasselterweg 24 | 9461 HB Gieten | Tel. 0592 - 26 35 15 | Contact