Vergroot/verklein:

Ik zoek een woning

Werkwijze

Wij publiceren onze beschikbare woningen nu op www.thuiskompas.nl Thuiskompas is een samenwerking van alle acht Drentse corporaties. Met één inschrijving kunt u reageren op onze beschikbare sociale huurwoningen en die van alle andere corporaties in Drenthe.

Inschrijving activeren

U heeft in april een mail ontvangen van Thuiskompas met het verzoek uw inschrijving te activeren. Klik op de link in de e-mail om uw inschrijving over te zetten naar Thuiskompas. Uw opgebouwde inschrijftijd neemt u mee.

Geen e-mail gehad?

Stond u bij ons ingeschreven als woningzoekende, maar heeft u geen mail gehad? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@devolmacht.nl Check ook uw map ongewenste e-mail.

Gratis inschrijven

U kunt zich via www.thuiskompas.nl gratis inschrijven als woningzoekende. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens, kunt u direct reageren op het beschikbare aanbod.

Voorrang / Urgentie

Thuiskompas geeft in heel uitzonderlijke situaties voorrang bij de toewijzing van een huis. Deze voorrangsregeling heet 'urgentie'. De voorwaarden voor deze voorrangsregeling zijn streng. Dat is omdat wij de belangen van alle woningzoekenden behartigen. Hou er rekening mee dat relatiebreuk of scheiding geen reden is voor urgentie.

Vraag urgentie aan bij thuiskompas

 

 

DeVolmacht | Gasselterweg 24 | 9461 HB Gieten | Tel. 0592 - 26 35 15 | Contact

© Woningstichting De Volmacht 2021 - ontwikkeld door Bright Answers