Vergroot/verklein:

Ik zoek een woning

Hoe komt u in aanmerking voor een huurwoning?

U kunt zich niet meer inschrijven bij De Volmacht als woningzoekende

Wat verandert er? Vanaf 28 april 2020 bieden wij onze beschikbare woningen aan via 

www.thuiskompas.nl. Thuiskompas is een samenwerking van alle 8 Drentse corporaties. Als woningzoekende kunt u straks niet alleen reageren op onze beschikbare huurhuizen. Maar ook op die van alle andere corporaties in Drenthe.

Waarom gaan wij over op Thuiskompas?
Het systeem waarbij wij bij De Volmacht zelf kandidaten zoeken bij vrijkomende woningen gaan wij verlaten. Wij willen het zoeken en vinden van een huurhuis voor u zo eenvoudig mogelijk maken. U krijgt zelf de regie om te reageren, wanneer u maar wilt,  op het aanbod dat voor u passend is.

Met uw gratis inschrijving op Thuiskompas kunt u reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Dat biedt u overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonservice en Woonconcept zijn aangesloten bij Thuiskompas.

Heeft u een vraag? Kijk op www.thuiskompas.nl voor meer informatie en een overzicht van veelgestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met ons via info@devolmacht.nl of telefonisch op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur via (0592) 26 35 15.

Staat u al ingeschreven bij één of meerdere van de deelnemende corporaties?
Als U al ingeschreven staat bij één of meerdere van de 8 deelnemende corporaties, dan krijgt u vanzelf bericht van Thuiskompas om uw inschrijving te activeren op die website. Activeer altijd de inschrijving met de langste zoekduur, want die opgebouwde punten gaan mee naar het nieuwe systeem.

 

DeVolmacht | Gasselterweg 24 | 9461 HB Gieten | Tel. 0592 - 26 35 15 | Contact